Home Missie & Visie Info Solliciteren Keurmerk Emailconsult Bellen met credits Helderziende of Coach?


Helderziende of Coach?

Sommigen van onze helderzienden zijn ook gediplomeerd als coach en/of counsellor. Hieronder kun je het verschil in werkwijze lezen:

Een helderziende geeft je paranormaal advies en motiveert het antwoord op spirituele wijze zodat je ook begrijpt waarom iets gebeurd. Aan een helderziende kun je ook een vooruitzicht vragen (toekomstprognose).

Eigenlijk kun je vragen stellen mbt ieder levensgebied. Een helderziende/spiritueel medewerker geeft je antwoord op je vragen en werkt met één heldere vraagstelling.

Je hebt je antwoorden en dan? Dat haalt vaak de problematiek niet weg. Met een coach of counsellor kun je concreet aan de slag gaan om je leven een andere wending te geven.

Zij helpen je dmv directe vraagstellingen en gebruikt daarvoor bepaalde technieken. De vragen zijn gericht om bepaalde gebieden mbt je vraag helder te krijgen en samen oplossingen te vinden en inzicht te krijgen. Een coach daagt je uit, motiveert en stimuleert je en fungeert als klankbord. Coaches leiden je naar antwoorden, die in jezelf verborgen liggen. Waarin jezelf pro-actief een rol speelt.

Een counsellor gaat wat dieper en werkt licht therapeutisch. Een coach of counsellor geeft dus nooit paranormaal advies of een toekomstvoorspelling! De werkwijze is eigenlijk tegenovergesteld met die van een helderziende. Aan het begin van het gesprek kun je aangeven of je paranormaal advies wilt of een coachingsgesprek.

De Code van Ethiek van helderzienden en coaches zijn verschillend omdat er een andere werkwijze is. Deze kun je vinden onder de button 'Info'.KvK nr 62339966 | © 2008 - 2019 Betrouwbaarmedium.nl | Niets mag worden gekopieerd! | Directie: E. Mulder | Ontwerp door: Betrouwbaarmedium.nl | Powered by 4ice Online Solutions