Home Missie & Visie Info Solliciteren Keurmerk Emailconsult Bellen met credits Helderziende of Coach?


Visie en missie van Betrouwbaarmedium.nl

Van jongs af aan is spiritualiteit een onderdeel van mijn leven en wat het voor mij nooit saai, boeiend en de moeite waard maakt. Er is altijd iets te zien, te voelen en te ontdekken! Mijn diepe verbinding met dieren en de natuur heeft mij geleerd waarachtig te zijn en respect te hebben voor alles wat leeft.

Niemand is een eiland, toch individualiseert onze maatschappij. Daarbij kun je het gevoel krijgen alleen te staan er is behoefte aan verdieping, inzichten en antwoorden op levensvragen waar vroeg of laat iedereen mee te maken krijgt.

Betrouwbaarmedium.nl heb ik in 2008 opgestart om bewustwording, inspiratie en spirituele dienstverlening toegankelijk te maken voor iedereen, in een kwalitatief goed telefonisch consult. Wij geven je helderheid mbt zingeving, transformatie, ascensie en vooruitzichten op vele levensgebieden. Of het nu gaat over relatievragen, zakenadviezen, keuzemogelijkheden, persoonlijke- of financiële vraagstukken. Op een concrete wijze vertalen wij het spirituele naar het aardse. Ongeacht je sociale status, iedereen heeft levensvragen. Zelfs voor hulpverleners, die ook af en toe een stukje begeleiding willen, hebben wij genoeg in huis.

Onze geschoolde medewerkers zijn tevens helderziend, zodat zij kunnen invoelen waar je staat, waar eventuele blokkades of blinde vlekken liggen en wat jouw onderbewuste je wil vertellen. Het voordeel hierbij is dat zij snel tot de kern komen van je vraag. Een uitgebreid vraaggesprek vooraf is niet nodig, omdat zij het al zien, voelen, horen of weten. Daarna kunnen zij op spirituele wijze hun antwoord motiveren, zodat je ook begrijpt waarom iets gebeurd. Zij kijken mee zonder oordeel, met ieder z'n eigen referentiekader en discipline.

Medewerkers selecteer ik persoonlijk op: hun kwaliteiten, hart-energie en ontwikkeling, het geven van een goed consult zowel op spiritueel- als helderziend niveau, empathie en eerlijkheid. Daarbij wordt ook gekeken of iemand past binnen de energie van het team
en mee kan blijven stromen met onze missie. Want spiritueel zijn is een werkwoord.

We leven in een waarachtig tijdperk, welke om transparantie vraagt, zonder maskers maar met betrokkenheid en van hart-tot-hart. Maar wel concreet, helder en krachtig. Een telefonisch consult bij Betrouwbaarmedium.nl doe je vanuit je eigen veilige omgeving, anoniem en wanneer het je uitkomt, voor een zeer vriendelijke prijs.

Er bestaan geen korte vragen. Iedere vraag heeft een achtergrond, een onzekerheid of een (nog) niet zichtbare motivatie in zich. Onze spirituele werkers kunnen dat helder voor je maken. Bij ons kun je een all-in consult krijgen, waarbij uitgediept wordt wat belangrijk voor jou is.

Mijn visie is dat alléén helderziende antwoorden niemand verder brengen. Juíst voor mensen die krachtig willen zijn, leiding over hun eigen leven willen, bewuste keuzes willen maken vanuit het hart, bieden wij concrete antwoorden en inzichten.

Als extra aanvulling op onze dienstverlening hebben wij ook enkele helderzienden die tevens gediplomeerd coach en/of counselor zijn. Onder de button 'Helderziende of Coach?' Kun je het verschil in advies lezen.

Ik nodig je uit voor een verhelderend consult!

Lieve groet: Edith,
Betrouwbaarmedium.nl

KvK nr 62339966 | © 2008 - 2019 Betrouwbaarmedium.nl | Niets mag worden gekopieerd! | Directie: E. Mulder | Ontwerp door: Betrouwbaarmedium.nl | Powered by 4ice Online Solutions